| |

פוטטוס בתנור טעים במיוחד

מנה של תפוחי אדמה מושלמת לילדים. טעים בטירוף, תענוג של מתכון!
בהשראת: דורית כהן
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
פוטטוס בתנור

פוטטוס בתנור – מתכון לפוטטוס תפוחי אדמה פריכים, אפויים, ומתובלים.

חשבתם פעם איזה דבר מדהים זה תפוחי אדמה אפויים? במיוחד ברגע שמוציאים אותם מהתנור,

הריח המעולה והצבע הנפלא שלהם הופכים אותם למנה מושלמת לילדים. טעים בטירוף, תענוג של מתכון!

ספר המתכונים של דורית כהן

פוטטוס מתכון
צילום: דורית כהן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פוטטוס בתנור

פוטטוס בתנור טעים במיוחד

מנה של תפוחי אדמה מושלמת לילדים. טעים בטירוף, תענוג של מתכון!
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: דורית כהן

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 8 תפוחי אדמה (אדומים)
  • כוס שמן קנולה
  • כוס צילי מתוק / חריף
  • 2 כפות רוטב אסייתי
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כפית פלפל מקאלף / פלפל שחור מצרי
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • לשטוף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב.
  • מבשלים בתוך סיר רחב שמלא במים את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפות עד לריכוך חלקי.
  • מניחים במסננת כדי לתת להם להתקרר.
  • בקערת, מערבבים את מרכיבי המרינדה.
  • חוצים לרבעים את תפוחי האדמה. מכניסים את הרבעים לתוך קערת המרינדה. ומניחים אותם במשך חצי שעה על מנת לספוג את הטעמים.
  • מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה. מכניסים לתנור על 220 מעלות במצב של גריל במשך חצי שעה לפחות.

הערות וטיפים

  • אם בא לכם מפזרים עגבניות שרי או בצל בתבנית האפייה.
  • מומלץ להכפיל כמויות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פוטטוס בתנור

מה זה פלפל מקלף? ואיפה בדיוק ניתן לקנות?
פלפל מקאלף זהו פלפל ארבע העונות גרוס. אפשר למצוא בחנויות תבלינים.
מה זה הרוטב אסייתי? אפשר תמונה?
רוטב אסייתי חריף למוקפץ מבית KNOR. בבקשה תמונה פה.
עד כמה חריף הרוטב?
חריף במידה אך לא יותר מדי.
מתכון לפוטטוס
צילום: דורית כהן

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מקור: פוטטוס מתכון מאת: דורית כהן

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?