קינוח קונוסים במילוי טעים, קינוח נהדר וטעים ביותר מהאלופה דבי ממן.
מתכון באדיבות: דבי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מצרכים 

קונוסים
בצק עלים

למילוי:
קצפת צמחית
חצי שקית אינסטנט פודינק וניל
1 סוכר וניל
כף סוכר
 

אופן הכנה 

1. להפשיר בצק עלים לילה במקרר.
2. להניח על שיש מקומח לחתוך רצועות ברוחב 2 ס"מ, ללפף על הקונוס להניח בתבנית במרווחים לפזר מעל סוכר.
3. לאפות בחום 175 כ 20 דקות עד הזהבה.
4. להוציא מהתנור להוציא הקונוסים ולהחזיר הרולים לעוד כ10 דקות להוציא ולקרר.
5. בינתיים להקציף קצפת צמחית חצי שקית אינסטנט פודינג וניל 1סוכר וניל וכף סוכר כשהמילוי מוכן למלא את הרולים לפזר אבקת סוכר.
 

 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *