מתכון בורקס בשר מדהים שתמיד מצליח יצא יותר פריך אחד אחד מאשר רולדה, הכי פשוט הכי טעים!.

מתכון באדיבות: דבי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בורקס בשר

מצרכים 

בצק עלים מעדנות (ניתן למצוא בכל סופר)
בצל קצוץ דק
בשר טחון
לתיבול: מלח, פלפל, בהארט
ביצה להברשה
סומסום

אופן הכנה 

מכינים את הבצק: מפשירים לילה שלם במקרר, לא לרדד.
מכינים את המילוי:
1. מטגנים בצל קצוץ דק עד להזהבה. מוסיפים בשר טחון, מטגנים תוך כדי ערבוב עד שמשנה צבע לתבל מלח פלפל ומעט בהארט.

2. מקררים היטב למלא את הבצק הקנוי במליוי, להבריש ביצה, לפזר סומסום. מעבירים לתנור ואופים בחום 200 מעלות במשך 30 דקות.

 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *