| | | | |

פאי תפוחים פרווה חלומי

מתכון קל להכנת פאי תפוחים פרווה, עם מראה משגע וטעם מפנק במיוחד!
בהשראת: אופירה פחימה יחיא
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
פאי תפוחים מתכון

פאי תפוחים טעים ומרשים שקל להכין! מתכון למאפה תפוחים פרווה פשוט להכנה, עד שתופתעו!

כמה פעמים נכנסתם לקונדיטוריה או למאפייה והמבחר הגדול של הפאי משך את תשומת ליבכם? אז אין צורך יותר להתלבט אם לקנות כי מעכשיו מכינים פאי תפוחים בבית, שיוצא אפילו טעים יותר!

מתכון לפאי תפוחים הכי מבוקש והכי מרשים שיש וכל ביס ממנו מחמם את הלב בימים קרים! מושלם להגשה באירועים, משדרג כל סוף שבוע ולגמרי מתבל את ימי השגרה בפינוק שאין שני לו!

ספר המתכונים של אופירה פחימה יחיא

מתכון לפאי תפוחים
צילום: אופירה פחימה יחיא
פאי תפוחים פרווה
צילום: אופירה פחימה יחיא
מתכון לפאי תפוחים
צילום: אופירה פחימה יחיא

למה באמת כדאי לכם: פאי תפוחים פרווה

  • מתכון קל ביותר, שכולם יכולים להכין ולא תאמינו שעד עכשיו קניתם!
  • מאפה תפוחים שמכינים בעלות נמוכה בהרבה מפאי שקונים בחוץ!
  • עוגת תפוחים פרווה שאפשר להגיש בכל מועד ובכל אירוע!
  • אחת העוגות המפנקות שיש, שמחממות את הלב ומעלות חיוך תמיד!

שורה תחתונה: גם אם אתם הכי עצלנים שיש, פאי תפוחים כזה קטן עליכם! אתם פשוט חייבים לטעום!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פאי תפוחים מתכון

פאי תפוחים פרווה חלומי

מתכון קל להכנת פאי תפוחים פרווה, עם מראה משגע וטעם מפנק במיוחד!
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

ציוד

תבנית פאי גודל 26
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

לתחתית והחלק עליון :

  • ½3 כוסות קמח
  • כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס מים קרים
  • ¾ חבילה מחמאה (150 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 1 חלמון ביצה

למילוי תפוחים:

  • 10 תפוחים (מאיזה זן שאוהבים)
  • 1 כף קינמון
  • ¾ כוס סוכר
  • 3 כפות סוכר חום
  • ½ חבילה אינסטנט פודניג וניל (40 גרם)
  • 3 כפות קמח
  • מחמאה (10 גרם )

למריחה מעל הפאי:

  • 1 ביצה
  • 1 כפית דבש
  • סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

להכנת תחתית והחלק עליון:

  • נלוש את חומרי הבצק עד לקבלת בצק מגובש.

להכנת המילוי:

  • נקלף ונחתוך לקוביות עשרה תפוחים.
  • נוסיף כף את הקינמון, סוכר, סוכר חום , פודניג וניל, קמח, מחמאה, ואת הכל אנחנו מערבבים ביחד, בלי שום צורך בבישול.

הרכבת הפאי :

  • בשלב ראשון, מחלקים את הבצק שלנו לשני חלקים שווים בגודלם.
  • חלק אחד מרדדים על נייר אפייה מקומח ומעבירים אל תוך תבנית הפאי.
  • מוסיפים מעל לבצק בתוך התבנית את מלית התפוחים ומרדדים עוד עלה עגול (אני עשיתי דוגמא בעזרת מטריצייה).
  • מברישים מעל בביצה טרופה עם כפית דבש, ומפזרים סוכר.
  • מכניסים לתנור לאפייה של בערך ארבעים וחמש דקות על חום 180 מעלות.
  • לפני שהפאי שלנו מוכן, בעודו בתנור, נמהל דבש עם מעט מים חמים, נבריש את הפאי, ונחזיר אותו לתנור לעוד דקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פאי תפוחים 

אפשר להחליף את המחמאה בחמאה?
ודאי, אפשרי.
אין צורך להשאיר במקרר את בצק הפאיי?
אין צורך במקרר קלי קלות ישר לעבודה.
את מקפיאה את העוגה?
עד חודש יכולה להיות במקפיא שאלה במאפייה יש ויטרינה עם עוגות מה אתן חושבות שאופים בבוקר אז טעות, הרגע יצאו מהמקפיא.

 


הבמה כולה שלכם:
פאי תפוחים פרווה
צילום: מרי שרעבי

"פאי תפוחים חלומי!"
מרי שרעבי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פאי תפוחים מתכון מאת: אופירה פחימה יחיא

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: ‎מתוק בפה של אופירה

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?