|

קונוסים עם קצפת ושוקולד, או שאפשר לקרוא להם טילוני קינוח שמוכן ב 5 דקות אבל נראה מושקע כמו 5 שעות
קונוסים מבצק עלים במילוי קצפת ושוקולד, יפים, מרשימים ביותר וגם כל כך יאמי! מומלץ בחום.

מתכון באדיבות: Hila Liberty – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: קונוסים עם קצפת ושוקולד

מצרכים 

חבילת בצק עלים אחת
ביצה טרופה (למריחה)
שמנת צמחית/( אפשר גם מתוקה לחלבי)
שתי כפות סוכר
שתי כפות אינסטנט פודינג וניל

מרכיבים לקישוט :
שוקולד מסביב-גנאש
1/2 מיכל שמנת צמחית/מתוקה
מאה גרם שוקולד מריר


אופן הכנה 

מפשירים במקרר את בצק העלים לילה שלם
פורסים וחותכים לרצועות לא עבות..
משמנים מעט קונוסים . (ניתן להכין גם מנייר כסף) ….
נגלגל את בצק העלים מסביב לקונוס. ונמרח ביצה טרופה .
בתנור שחומם מראש אופים עד שמזהיב ..
נניח ל קונוסים להצטנן מעט.
בעדינות ובתנועת סיבוב מוציאים את הקונוסים..
טובלים בגנאש השוקולד מריר שהכנו
(לאחר שהרתחנו את הקצפת ועירבבנו היטב את השוקולד לתוכה)..
נזלף פנימה ונמלא את הקצפת בתוך הקונוסים ולפדר גם באבקת סוכר….

שאלות ותשובות

שאלה: את מורחת ביצה על הקונוסים לפני אפייה? 
תשובה: כן
שאלה: קונים את הקונוסים? 
תשובה: כן, מחנויות מתמחות באפייה.. בחד פעמי /מקס סטוק
עוד מתכוני קינוחים מבוקשים:


קונוסים
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *