עוגת קפה מענגת

עוגה מדהימה ומשגעת בטעמים שישגעו לכם את הפה.
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
עוגת קפה

עוגת קפה לחה וטעימה עם קרם קפה עשיר.
לכל מכורי הקפה שבינינו, מכינים את העוגה בקלי קלות, רצים להכין כוס קפה, ונהנים מחוויה קולנרית מטורפת שתמתיק לכם את היום.
אז לכל אלה שבא להם לשגע את הפה בחוויית טעמים ייחודית ומדהימה, זו העוגה בשבילכם.
לא סתם קוראים לה עוגת קפה, חוץ מהעניין שאכן העוגה עצמה בטעם קפה משגע,
היא הולכת כל כך נהדר עם קפה כאילו היא הומצאה לקפה.
אז פנו קצת זמן למטבח, הפתיעו את כולם ופנקו את עצמכם בעוגת הקפה המדהימה הזו.
מתכון באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ספר המתכונים של סילביה

 

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

דרגו את המתכון כאן

עוגת קפה

עוגת קפה מענגת

עוגה מדהימה ומשגעת בטעמים שישגעו לכם את הפה.
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 1 עוגה
זמן הכנה: 20 minutes

ציוד

מיקסר עם וו הקצפה
תבנית עגולה מס׳ 24

המצרכים

להכנת העוגה

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס אגוזי מלך (לטחון דק דק)
  • ½ כוס פירורי לחם (אפשר חצי כוס אגוזים טחונים במקום)
  • 50 גרם שוקולד מריר (מגורד דק דק)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית נס קפה

להכנת הסירופ

  • 3 כפיות סוכר
  • 1 כוס מים רותחים

להכנת הקרם קפה

  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 1 קופסת אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית נס קפה

אופן ההכנה

הכנת העוגה

  • להפריד את הביצים.
  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את החלבונים עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.
  • נוסיף חלמונים ונקציף כמה שניות.
  • מוסיפים אבקת אפייה , נס קפה, ונמשיך להקציף כמה שניות.
  • נוסיף שוקולד , קוקוס , אגוזים ופירורי לחם.
  • מקפלים עם כף או לקקן את הכל בעדינות, ויוצקים לתוך התבנית כשהיא משומנת היטב.
  • ולאפות 180 מ׳ 30 ד בערך, עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת הסירופ

  • לערבב יחד עד שהסוכר נמס ויוצקים על העוגה.

הכנת הקרם קפה

  • נכניס לקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים.
  • ונתחיל להקציף עד לקבלת קרם יציב.
  • ניצוק מעל העוגה וניישר, למעלה מפזרים פצפוצי שוקולד.
  • ומכניסים לקירור מס׳ שעות במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: עוגת קפה

שאלה: נראה מדהים…אפשר לוותר על האגוזים במתכון ?  תשובה: אפשר להחליף בפירורי לחם אם רוצים.
שאלה: אפשר במקום אגוזי המלך שקדים טחונים?  תשובה: בהחלט כן.
שאלה: האם חסר במתכון שמן?  תשובה: לא.
שאלה: צריך להמתין שהעוגה תתקרר לפני ששמים את הקרם ?  תשובה: תמיד.

מה חושבים על: עוגת קפה

  1. אתי בסון
    ״עשיתי, יצא מעולה"
  2. רוזט בן.דוד
    ״יאמיי אלופה״
  3. Yamit Ben Hamo
    "עוגה מושלמת תודה על המתכון"
  4. Matan Nagola
    "תודה יצא טעים מאוד"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

 

Similar Posts

12 Comments

  1. הפכה לעוגה קבועה לכבוד שבת
    קלה להכנה טעימה ותצליח גם למי שאין ניסיון. מומלץ בחום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?