עוגת לוטוס במילוי גבינת מסקרפונה, שילוב קטלני של שני הדברים הכי עשירים שיש, שמחמיאים אחד את השני ויש לנו פאי לוטוס, שאין מילים כמה שזה טעים ויפה, עוגת החלומות! רוצו להכין.

מתכון באדיבות: אתי ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת לוטוס במילוי גבינת מסקרפונה

מצרכים 

המתכון מתאים לתבנית לפאי בקוטר 22
300 גרם עוגיות לוטוס טחונות דק
100 גרם חמאה מומסת
צנצנת אחת של ממרח לוטוס
250 גרם גבינת מסקרפונה
שתי כוסות שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן


אופן הכנה 

נמיס חצי צנצנת של ממרח לוטוס, ניצוק למשטח סיליקון ספירלה (פרטים למטה) ונקפיא למשך שעה..
נטחן עוגיות לוטוס ונערבב עם חמאה מומסת
נהדק לתבנית פאי כולל דפנות, ונכניס להקפאה של חצי שעה..
נמיס שוקולד לבן, כוס שמנת מתוקה, ונערבב יחד עד שמקבלים תערובת חלקה,
נקציף כוס שמנת מתוקה, גבינת מסקרפונה, שלוש כפות ממרח לוטוס (להמיס במיקרוגל) לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ונערבב,
ניצוק לתבנית ונכניס להקפאה במשך שעתיים לערך,
את ספירלת הלוטוס נחלץ מהסיליקון, ונניח במרכז הפאי, נותנת יופי אדיר לעוגה.
את יתרת העוגיות נפזר מסביב ונהנים מעוגת פאי מושלמת!!!

שאלות ותשובות

שאלה: לא ברור איך הצורה המדהימה הזאת ???? זאת תבנית מיוחדת ???? אשמח להסבר
תשובה: זוהי תבנית מתפרקת, שאפשר לקנות ישר מבעלת המתכון אתי ממן

עוגת לוטוס במילוי גבינת מסקרפונה
עוגת לוטוס במילוי גבינת מסקרפונה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
גבינת שמנת
גבינה לבנה

Similar Posts

8 Comments

    1. היי רונית, את העוגה עצמה ניתן להכין בכל תבנית פאי. לגבי הצורה, זוהי פשוט תבנית ספרילה עם ממרח לוטוס, ניתן למצוא בחנויות המתמחות באפייה, וגם באינטרנט במספר חנויות אונליין – בקישור כאן
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

    1. היי מורן,
      אחרי שעתיים מעבירים את העוגה מהמקפיא למקרר ושומרים אותה שם.
      בהצלחה 🙂

    1. 1 כוס שמנת מתוקה = 240 מ"ל ומיכל שמנת מתוקה = 250 מ"ל. אז אפשר להשתמש בשני מיכלים בערך. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *