| | | | | |

עוגת לוטוס גלידה משולשים

קבלו מתכון פשוט וברור להכנה להכנת עוגה מרשימה וטעימה שכל אחד יכול להכין.
בהשראת: מעיין פוגל
ציון 3.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון עוגת לוטוס

עוגת לוטוס גלידה שתעיף אתכם לעננים מרוב הנאה! מתכון קל להכנת קינוח משגע שאף אחד לא יסכים לוותר עליו!

הקיץ אוטוטו מגיע והימים החמים כבר ממש מעבר לפינה ואין כיף גדול יותר מקינוח קר ומרענן! אז קבלו מתכון לעוגת לוטוס גלידה שכל ביס ממנה חלומי ומפנק ויהיה לכם קשה להתעלם ממנה!

מתכון קל ביותר וכל אחד יכול להכין אותו בלי בעיה ויהיה לכם קינוח מרשים גם לאירוח ובכלל מפנק לכל רגע שיתחשק לכם לחייך קצת יותר! קינוח מושלם שחייב להיות בכל בית!

ספר המתכונים של מעיין פוגל

 

מתכון עוגת לוטוס
צילום: מעיין פוגל

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בקלות ותמיד יוצא טוב!
  • עוגת לוטוס גלידה עם טעם ייחודי ומרקם משגע!
  • קינוח מפנק ביותר ומרשים להגשה גם באירוח!
  • קינוח כל כך טעים שכולם ירעיפו מחמאות בלי סוף!

 

שורה תחתונה: מבט אחד בתמונה וברור שגם אצלכם תהיה במקפיא עוגת לוטוס גלידה משגעת כזו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגת לוטוס

עוגת לוטוס גלידה משולשים

קבלו מתכון פשוט וברור להכנה להכנת עוגה מרשימה וטעימה שכל אחד יכול להכין.
ציון 3.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מעיין פוגל

ציוד

תבנית סיליקון משולשים

המצרכים

לבסיס העוגה:

  • עוגיות לוטוס (26 - טחונות דק)
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם - מומסת)

לבלילה:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • גבינה 9% (250 גרם )
  • ממרח לוטוס (מומס)

אופן ההכנה

להכנת בסיס העוגה:

  • לתוך קערה גדולה מוסיפים את עוגיות הלוטוס הטחונות דק יחד עם החמאה המומסת, מערבבים היטב יחד.
  • משטחים את התערובת בתבנית.

להכנת הבלילה:

  • להקציף על מהירות גבוהה את השמנת המתוקה, מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל בהדרגה עם חצי כוס חלב.
  • מוסיפים עוד חצי כוס סוכר ולהקציף עוד 3-4 דקות.
  • להוסיף גבינה לבנה 9% ולהמשיך לערבב עם לקקן.
  • מסדרים ביסקוויטים אחד ליד השני.
  • מורחים את התערובת של הבלילה מעל תחתית עוגיות הלוטוס ושוב ביסקוויטים עם רווחים קטנים ומכניסים למקפיא.
  • אחרי ההקפאה, מחממים ממרח לוטוס ושופכים בין המעברים של הביסקוויטים ומקשטים.
  • מניחים ניילון נצמד ושוב למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת לוטוס

את הלוטוס לשפוך ישר או אחרי שמוציאים את המשולשים?
כאשר את מחלצת את המשולש את שופכת ממרח לוטוס ומקשטת. העוגה יוצאת בקלות. לא נהרסת.
איך חילצת?
חילוץ העוגה בקלות רבה. התבנית היא תבנית סיליקון, כשהעוגה קפואה פשוט ״לדחוף״ מלמטה ולקפל את התבנית. זה מחליק החוצה.
כמה זמן בהקפאה?
הקפאה ראשונה לא הרבה. עד סיום הכנת הבלילה בערך 10 דקות. הקפאה שנייה צריך שהעוגה תהיה קפואה לגמרי. אני הקפאתי למשך לילה שלם.
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק?
בדרך כלל אני מכינה את העוגה בתבנית מלבנית או מרובעת. את יכולה במקום לטחון את העוגיות למטה, רק להניח ללא טבילה של חלב. להניח מעל בלילה ואז לסדר עוגיות עם מרווחים ואז בין המעברים לשפוך ממרח לוטוס. יוצא סוף.
איך ממיסים את הממרח לוטוס?
במיקרו. אני מעבירה לכוס חד פעמי חם 3 כפות ומחממת 30 שניות. כל פעם 3 כפות, יותר נוח לי לשפוך.
מתכון עוגת לוטוס
צילום: מעיין פוגל

הבמה כולה שלכם:
מתכון עוגת לוטוס
צילום: קרן סימון

"יצא מושלם תודה!"
קרן סימון


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?