| | |

עוגת שמרים מושלמת – אין יותר מושלם מיום גשום לאפייה! במיוחד שמאיה בושרי משתפת איתנו מתכון בצק שמרים מעלף של מלי מאירוב. מתכון פשוט וקל, והתוצאה מושלמת! אפשר למלא בכל מה שרוצים! שוקולד ,קינמון,נוטלה ואגוזים, פרג ועוד!

מתכון באדיבות: מאיה בושרי ומלי מאירוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת שמרים

מתכון: עוגת שמרים מושלמת

מצרכים 

3.5 כוסות קמח
כף ורבע שמרים יבשים
רבע כוס סוכר
כוס מים ( אולי מעט יותר)
ביצה
חצי כוס שמן.
להכנת הסירופ:
רבע כוס מים
רבע כוס סוכר


אופן הכנה 

להתפיח שעה ורבע ולאחר ששמים את המילוי להתפיח עוד שעה.
להכניס לתנור על חום 170.
כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ הסוכר ( להרתיח רבע כוס מים ורבע כוס סוכר ולהמתין 5 דק לאחר כיבוי).
אני מילאתי בשוקולד השחר,קינמון,נוטלה עם אגוזים ופרג.

שאלות ותשובות

שאלה: טעים עם שמן?בד"כ מכינה עם חמאה
תשובה: כן והבצק יוצא ממש אלסטי

שאלה: איך עשית את הצורות?
תשובה: פתחת את הבצק,מרחת את הממרח, גילגלת לרולדה. תחתכי חתיכות יחסית גדולות אבל שוות. תהפכי אותן לגובה בתבנית עם מעט מרווח.
שאלה: לא הבנתי את הכנת הצורה?
תשובה: תפתחי את הבצק תגלגלי לרולדה ופשוט תחתכי לחתיכות שוות ומעט רחבות. אחכ כל חתיכה תרימי ותהפכי לאורך. הן לרוחב ותסדרי בתבנית
שאלה: כמה יחידות יוצא מכמות כזו של בצק?
תשובה: 2
שאלה: בבקשה מתכון למילוי הפרג?
תשובה: זה ממרח קנוי של חברת פוליבה

עוד מתכוני שמרים מבוקשים:


 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *